Sponsors / dank / prijzen

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


(The Ozark Mountain DareDevils: “Chicken Train”).

De volgende personen, bedrijven en instanties wil ik graag bedanken voor hun verleende steun, in welke vorm dan ook, bij het tot stand komen van deze geweldige en inspirerende website:


De heer Ir. J.W.Eesel, voor zijn hulp en lessen bij het creëren van dwarf2009, zonder hem was het he-le-maal niets geworden met m’n website. Graag verleen ik hem dan ook de ere-titel
“Little Big Dwarf”

HOERA,HOERA,HOERA!
en dank.

Mede dankzij de Ingenieur is het dit jaar gelukt: De beste website van Nederland, in de categorie serieuze humor. Hoera!!

 

De Nederlandsche Spoorwegen, voor hun perfecte timing bij mijn vervoer van en naar Little Big Dwarf !

 

 

 

 

 

 

 

 

Bas en Rick, voor het gevraagd bekritiseren van
de site,  jullie commentaar wordt gehoord. Voor jullie inbreng blijf ik open staan. Dank.
(www.rickpaauw.nlwww.basvanbergen.com)

 


Postuum, maar toch: Peter Louman, die mij altijd stimuleerde iets met mijn fantasie te doen, met wie  ik diverse projekten heb uitgevoerd en ”met” wie ik nog steeds de laatste loodjes moet leggen aan  ons lopende projekt “Vrienden ontmoet(t)en”. Peter was een inspirator voor mij, hij heeft mij altijd aangezet om iets met mijn creativiteit te doen.  Dank, Peter, voor die inpulsen. Groet Mout van mij.

http://peterlouman.nl (lees: Ed Visser).

 

 

http://ww.avaaz.org is de moeite waard om in de gaten te houden als je iets met deze wereld op hebt. Regelmatig hebben zij onderbouwde petities die ik toejuich. Je kunt je handtekening zetten tegen vrouwenonderdrukking in India tot tegen de olifantenjacht en ivoorhandel in Afrika. Ik schat dat ze zo rond de 20X per jaar even om je aandacht vragen. Voor mij een goede reden om deze mensen op te nemen in deze rubriek.

 

 

 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

(UB40, “Labour of Love”) 

Voor Anja. Omdat we het nog steeds samen redden,
ondanks alles. Proost.

 

 

 

 

 

 

 

Anne Meyer; ook na Peter’s dood heeft zij een bijdrage geleverd aan ons lopende project “Vrienden Ontmoeten”. Als vriendin.

Dank, Anne.

www.annemeyerfotografie.nl

 


Amivedi is een organisatie die zich onder andere bezig houdt met gevonden of vermiste huisdieren. Via hun website kun je een zelf een poster op A4 formaat samenstellen om (illegaal, maar gedoogd) in de omgeving te plakken. Van deze service heb ik al diverse keren dankbaar gebruik gemaakt.    www.amivedi.nl/poster

 

Dank ook aan mijn goede vriendin Korrie.
Zij overleed op 4 augustus 2013 aan anorexia. Zij beheerde op deze website een kookrubriek en deed dat met toewijding.
Korrie was echter haar identiteit ontnomen.
Dat werd haar uiteindelijk fataal.
Toen ik “dus ik ben” op internet tegenkwam
moest ik direct aan Korrie denken, vanwege
haar taalgebruik. Korrie, voor mij ben je er
nog steeds. www.human.nl/dusikben

 

 

 

 

 

 

 

…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>