DHZ, met Fred.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


Fred heb ik bij de AA leren kennen als een goedlachse, vriendelijke snuiter. Hij is een ongecompliseerde en fantasievolle 50er uit Nederlandsch Indië en woont reeds 34 jaar in Amsterdam. Hij werkt in de bouw.

Na de dood van Korrie ontstond er een leemte in “Dwarf2009.nl” en met Fred denk ik dit gat op te kunnen vullen zonder Korrie te kort te doen. Haar rubriek blijft.

Fred gaat een pagina van “Dwarf” vullen met handige tips op het DHZ gebied. Van scheef zakkende schilderijen tot een lekkende gootsteen, van klepperende brievenbus tot knarsende keukenlaatjes. Fred weet raad. Praktisch of meer filosofisch; de oplossingen van Fred zijn voor iedereen toepasbaar. Fred is bijzonder Doe Het Zelf gericht. Fred heeft ook veel affectie met de natuur, het natuurlijke, de logica van- en binnen- het bestaan. Van het alles.
Fred is ook een muziekmens. Een gevoelsmens. De door hem bij deze pagina gekozen muziek bevestigt dat. Fred:”…het gaat over een nachtegaal, het bos, en over zingen. En hij bouwt een huis. Ik begrijp niet alles, maar het klopt gewoon”.

Zo heb ik hem begrepen, en het sprak mij aan. Ik wens Fred veel bijzondere problemen toe, het zal hem zijn “nuttigheid” binnen “het leef” bevestigen.

Vanaf nu kunt u dan ook  met al uw DHZ-vragen bij Fred terecht!!
Stel uw vraag of leg uw probleem voor aan Fred middels een “reactie” onderaan deze pagina van Dwarf en hij zal u uit de brand helpen.
Zeker weten.

Succes Fred!!, van Dwarf.

.

Hallo, ik ben Fred Mehaduniani. Zeg maar Fred. Ik vind het fijn om vragen over het leef die je hebt en die je zelf makkelijk kunt oplossen voor je te beantwoorden. Ik merk dat veel mensen het plezier in het leef kwijt zijn. Dat vind ik jammer. Iedereen heeft er maar één. Ik help je graag met bouwkundige problemen, of het nu gaat over je dakkapel of over jóuw dakkapel. Aanvaard mijn steun in jouw leef!!.

Mét ayamaläi, Fred.

De door Fred gekozen muziek is een nummer van de CD “Dear Heather” van Leonard Cohen en Anjani Thomas en heet “Nightingale”.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>